Slep Sluzba Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja | 00-24h

Hitan poziv

061 1899325

izvlačenje zaglavljenih vozila

24/7 HITAN POZIV

Važnost pozivanja nakon zaglavljivanja ili izletanja sa puta.

Nakon saobraćajne nezgode ili zaglavljivanja vozila, jedna od najvažnijih stvari koju treba uraditi je pozvati šlep vozilo koje će doći sa potrebnom opremom i izvući zaglavljeno ili prevrnuto vozilo. Međutim, izbor pravog šlep vozila nije jednostavan, jer postoji veliki broj faktora koje treba uzeti u obzir kako bi se osiguralo da se vozilo izvuklo bezbedno i efikasno.

Kako izabrati pravi šlep nakon zaglavljivanja ili izletanja sa puta?

Nakon saobraćajne nezgode, izbor pravog šlep vozila može biti presudan za bezbednost i efikasnost izvlačenja zaglavljenog ili prevrtnutog vozila.. U ovom tekstu ćemo se fokusirati na ključne faktore koje treba uzeti u obzir prilikom izbora pravog šlep vozila nakon zaglavljivanja.

1.

Veličina i težina vozila

Jedan od najvažnijih faktora koje treba uzeti u obzir prilikom izbora šlep vozila je veličina i težina zaglavljenog  vozila. Različite vrste vozila zahtevaju različite vrste šlepova. Na primer, šlep vozilo za manji automobil neće biti adekvatno za veći kamion ili autobus. Stoga, treba naglasiti koje je vozilo u pitanju i detaljno objasniti situaciju putem telefona.

Vrsta šlep vozila

Postoji nekoliko vrsta šlep vozila, uključujući rampu, dizalicu i vučno vozilo. Svaki tip šlep vozila ima svoje prednosti i mane, tako da treba odabrati onaj koji najbolje odgovara potrebama vašeg vozila. Na primer, šlep vozilo sa kranom može biti bolji izbor za vozila koja su prilikom izletanja sa puta doživela i prevrtanje, dok bi za samo izvlačenje zaglavljenog vozila u blatu snegu ili vodi bio dovoljan i kamion sa ugradjenom opremom za izvlačenje – čekrk.

car-accident-slippery-winter-road-night-heavy-snow-fall-paramedic-ambulance-first-aid-car-car-accident-slippery-204383695

Iskustvo i reputacija šlep službe

Iskustvo i reputacija šlep službe takođe su ključni faktori koji treba uzeti u obzir. Važno je proveriti koliko dugo šlep služba posluje i koliko su njihovi vozači kvalifikovani. Takođe je korisno proveriti recenzije korisnika na internetu kako biste stekli bolju predstavu o kvalitetu usluge koju pružaju.

OSIGURAJTE SIGURAN TRANSPORT

ŠLEP SLUŽBA SRBIJA

Izabor pravog šlep vozila nakon zaglavljivanja ili izletanja sa kolovoza je ključan za sigurano i efikasno izvlačenje vozila! 

Šlep služba Srbija je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako da uvek možete dobiti pomoć u slučaju nezgode.

24/7 HITAN POZIV

UTISAK MUŠTERIJE NAKOG USLUGE

sve preporuke za ovu šlep službu, stvano ne znam šta bih radila da nisam njih pronašla, u pitanju je bilo zaglavljivanje u snegu jer sam na vozilu imala letnje gume. jedini su hteli da izadju na teren u 02h noću po jakom nevremenu.