Slep Sluzba Srbija

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja | 00-24h

Hitan poziv

061 1899325

NUDIMO VAM ODVOZ I POPRAVKU KOD NAŠIH SERVISERA

24/7 HITAN POZIV

POTREBAN VAM JE AUTO SERVIS?

Sa naglim porastom broja automobila na našim putevima, povećavao se i broj auto-servisa koje nude usluge redovnog i vanrednog održavanja vozila. Čini se da nikada nije bilo lakše pronaći majstora koji će održavati vašeg četvorotočkaša, ali nije baš tako. Nisu sve automehaničarske radnje podjednako dobre i pouzdane i ne pružaju sve isti kvalitet usluga.

Automobil je vredna investicija i ako ga budete pravilno i redovno održavali, možete računati da će vas dobro služiti dugi niz godina. Zato, ne dozvolite da svaki majstor popravlja vaše vozilo. Međutim, nije uvek jednostavno pronaći pouzdan servis i majstora od poverenja. Kako onda odabrati pravog automehaničara? Koji je pravi servis za vaše vozilo? To zavisi od nekoliko faktora, uključujući korisničku podršku, iskustvo, cene itd. 

KAKO ODABRATI PRAVI SERVIS?

1-Potražite preporuku od prijatelja

2-Pročitajte recenzije o auto servisu

3-Pronadjite servis specijalizovar za marku vozila koje vozite

4-Raspitajte se da li možete dobiti garanciju od servisera

5-Potražite servis koji radi besplatnu procenu stanja vašeg automobila

6-Uporedite cene

7-Imajte na umu dugogodišnji rad  servisa i iskustvo mehaničara

8-Postavite im pitanja koja vas zanimaju

9-Verujte svojoj intuiciji

1.

zeleli bi ste da popravljate kod naših servisera?

Preporučićemo vam proverene i poštene majstore, pre svega iskusne i profesionalne. Ugledni autoservisi sa kojima poslujemo rešiće vam svaki problem na vašem vozilu. Kontaktirajte nas za više informacija!

Da li autoservisi daju garanciju?

Svi autoservisi treba da garantuju za usluge koje pružaju. Međutim, ima puno malih automehaničarskih radnji koje vam neće dati garanciju na ugrađene delove. Šta više, možda će zatražiti od vas da sami nabavite deo koji treba zameniti i tako sa sebe skinuti odgovornost. Popravke kod ovakvih automehaničara mogu ponekad ispasti skuplje nego u ovlašćenom servisu, iako vam se na početku ne čini tako. Zato, prvo obavezno pitajte u servisu da li možete dobiti garanciju nakon popravke. 

muscular-car-service-worker-repairing-vehicle_146671-19605

kako izabrati servis na osnovu cene?

Pre nego odvezete automobil kod određenog majstora, raspitajte se u ostalim servisima o ceni popravke koju treba izvršiti. Cena može varirati u zavisnosti od popularnosti servisa i od kvaliteta usluge, odnosno neki autoservisi mogu naplaćivati veću cenu od drugih. Saznajte zašto je to tako i da li još nešto dodatno nude za tu cenu. U najvećem broju slučajeva, veća cena znači i viši nivo usluga koje ne obuhvataju isključivo otklanjanje trenutnog kvara, već i brzinu popravke, garanciju koju nude nakon obavljenog posla, besplatan pregled i druge dodatne pogodnosti. 

ŠLEP SLUŽBA SRBIJA

                                                 Sve vrste pomoći na putu, dostupni smo vam 24 časa dnevno 7 dana u nedelji. 

24/7 HITAN POZIV

UTISAK MUŠTERIJE NAKOG USLUGE

dobila sam preporuku od momaka za autoservis "živković" odlični su!